НАПОКОН ДАН БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ: Корона вирус у рудничко-таковском крају

М. БОШЊАК

15. 02. 2022. у 15:28

У КОВИД зони Опште болнице у Горњем Милановцу срећом нема смртних случајева током минула 24 сата, у односу на претходне дане.

НАПОКОН ДАН БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ: Корона вирус у рудничко-таковском крају

Фото: М. Бошњак

У овој „црвеној“ зони тренутно се лечи 29 пацијената.

- Код њих 21 потврђен је корона вирус, шесторо има негативне резултате тестирања. Током протекла 24 сата у нашу болницу примљене су три особе са симптомима који указују на вирус корона, један пацијент превезен је у Клинички центар у Крагујевцу, осам пацијената отпуштено је на кућно лечење – изјавио је данас др Предраг Шутић, в. д. директора милановачке болнице.

Најновији број особа, инфицираних вирусом корона, све у надлежности Дома здравља у Горњем Милановцу, биће, највероватније, познат првог радног дана након празника, и збирно за све претходне празничне дане, према устаљеној пракси те медицинске установе.

Од марта 2020. године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у рудничко-таковском крају преминуло је 226 особа. У целом том периоду, корона вирусом укупно их је, према досадашњим званичним подацима, заражено 10.038. Од тог броја, само од почетка августа прошле 2021. године до данас, оболело је њих 7.522, од којих 1.019 деце.

БОНУС ВИДЕО:

ЕКСКЛУЗИВНО: Новости са чуварима копнене зоне безбедности

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ЗВЕРСКИ ПРЕТУЧЕН: Трагична смрт нашег великог глумца - мислили да је Ром, нису га препознали! Он потом тражио да их не гоне кривично