БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, ОД 97 НОВООБОЛЕЛИХ 24 ДЕЦЕ: Епидемија у рудничко-таковском крају

М. БОШЊАК

26. 01. 2022. у 15:31

НАКОН три узастопна дана са смртним исходима, ковид зона Опште болнице у Горњем Милановцу данас, срећом, не потврђује нове губитке живота изазване вирусом корона.

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, ОД 97 НОВООБОЛЕЛИХ 24 ДЕЦЕ: Епидемија у рудничко-таковском крају

Фото: М.Бошњак

У тој „црвеној“ зони тренутно се лечи 25 пацијената.

- Код њих 22 потврђен је вирус корона, троје има негативне резултате теста. У протекла 24 сата у нашу болницу примљено је шест особа са симптомима који указују на вирус корона, четворо је отпуштено на кућно лечење - изјавио је др Предраг Шутић, в. д. директора болнице.

По данашњим званичним подацима Дома здравља у Горњем Милановцу, регистровано је још 97 нових случајева заразе вирусом корона, од којих 24 деце. У Ковид амбуланти јуче је прегледано укупно 459 особа, од којих у Педијатријској ковид амбуланти 101 дете. Шест особа је упућено на хоспитализацију.

Од марта 2020. године, то јест од званичног почетка епидемије ковида-19 до данас, у рудничко-таковском крају преминуло је 205 особа. У целом том периоду, корона вирусом укупно их је, према досадашњим званичним подацима, заражено 8.220. Од тог броја, само од почетка августа прошле 2021. године до данас, оболело је њих 4.883, од којих 733 деце.

                                                                                                        

БОНУС ВИДЕО:

ЛЕМУРИ У ЈАГОДИНИ: Упознајте становнике ЗОО Парка Јагодина

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

МАША ОТКРИЛА СВЕ! Шарапова о томе како је отишла на вечеру са Новаком Ђоковићем