КОРОНА У РУДНИЧКО - ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Још једна жртва covida - 19

М. БОШЊАК

31. 12. 2021. у 11:39

У „ЦРВЕНОЈ“зониОпште болнице у Горњем Милановцу, ковид-19 однео је, нажалост још једну смртрну жртву – пацијента старог 83 године. По званичним подацима, био је невакцинисан против те заразе.

КОРОНА У РУДНИЧКО - ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Још једна жртва covida - 19

Фото М. Бошњак

У два Ковид одељења  те болнице, што подразумева Грудно и Неуролошко (јер је Интерно прошле седмице изашло из тог режима медицинског рада) током минула 24 сата, лечи се укупно осам пацијената.

-Код четири је потврђен вирус корона, четвороиманегативне резултате теста. Током протекла 24 сата, примљене су двеособе са симптомима који указују на вирус корона, четири пацијента суотпуштенана кућно лечење- потврдио једанас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Званичних информација о бројуособа новозаражених  вирусом корона, из Дома здравља у Горњем Милановцу до овог извештавања нема. Та установау (прет)празничким данима и током викенда, углавном их саопштава збирно за све те протекле дане – првог наредног радног дана. То важи и за податке о броју особа прегледаних у Ковид-ординацијама за одрасле, и у од далеко њих одвојеној Педијадријској ковид амбуланти.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у Рудничко-таковском крају преминуло је 200 особа. У целом том периоду, корона вирусом укупно их је,према досадашњим званичним подацима, заражено 6.514. Од тог броја, само од почетка августа ове године, оболело је њих 2.973, од којих 425 деце.

БОНУС ВИДЕО: НАШИ ХЕРОЈИ: Интервју са докторком из ковид амбуланте

                                                           

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ТРПЕО НЕСНОСНЕ БОЛОВЕ: Мушкарац показао шта је два месеца носио у телу - слика је обишла свет (ФОТО)