СМАЊУЈЕ СЕ БРОЈ ПАЦИЈЕНАТА У „ЦРВЕНОЈ“ ЗОНИ: Епидемија у Рудничко-таковском крају

М. БОШЊАК

11. 12. 2021. у 19:16

У КОВИД зони Опште болнице у Горњем Милановцу, данас, као ни претходна три дана, срећом, нема преминулих пацијената.

СМАЊУЈЕ СЕ БРОЈ ПАЦИЈЕНАТА У „ЦРВЕНОЈ“ ЗОНИ: Епидемија у Рудничко-таковском крају

Фото: М.Бошњак

У тој „црвеној“ зони тренутно је хоспитализовано 19 пацијената.

- Код 17 је потврђен вирус корона, два имају негативне резултате тестирања. Током протекла 24 сата, примили смо једну особу са симптомима који указују на тај вирус. У истом периоду на кућно лечење отпуштено је пет пацијената, један је превежен на лечење у Ковид болницу у Батајници – изјавио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Из Дома здравља у Горњем Милановцу, нема потврде о новим случајевима заразе ковид-19. Јер, та установа у данима викенда или празника, не саопштава те податке, већ их збирно објављује првог наредног радног дана, као и о броју особа прегледаних у Ковид амбуланти за одрасле, односно деце Педијатријској Ковид амбуланти.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у Рудничко-таковском крају преминуле су 192 особе. У целом том периоду, корона вирусом укупно их је, према досадашњим званичним подацима, заражено 6.602. Од тог броја, само од почетка августа ове године, оболело је њих 2.759, од којих 410 деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

У БЕСЕДИ за славском трпезом у манастиру Хиландар на Светој Гори, игуман Методије позвао је данас окупљене вернике и сав верни народ да се помоле за судбину Косова и Метохије, као и за оне који ће одлучивати о судбини јужне српске покрајине.

27. 01. 2023. у 15:36

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!