КОЛОНЕ ВОЗИЛА НА УЛАСКУ У МЛАДЕНОВАЦ: Хаос настао због радова на семафору

С. Б. М.

08. 12. 2021. у 11:30

КОЛОНЕ возила које се праве при уласку у ГО Младеновац, дуж Пута за Београд и Улице краља Петра I, ускоро би требало да постану прошлост.

КОЛОНЕ ВОЗИЛА НА УЛАСКУ У МЛАДЕНОВАЦ: Хаос настао због радова на семафору

Privatna arhiva

Због рада семфора који се налазе на раскрсници Улице краља Петра I, Иве Андрић и Славка Манојловића прави се колона дуга и по километар.

Подсећамо, због радова на надвожњаку преко пруге у Младеновцу који су трајали више од годину и по дана, сав саобраћај био је преусмерен на Улицу Иве Андрића. Зато су из Саобраћајне полиције захтевали да овај правац добије приоритет, па зелено светло за оне који њиме пролазе траје чак 60 секунди.

За оне који иду главном улицом, дупло мање - само 30 секунди. Управо то прави велике гужве на уласку у општину.

У Секретаријату за саобраћај кажу да знају да је због пуштања у саобраћај надвожњака преко железничке пруге дошло до измене у обиму саобраћаја.

- Постоји потреба за бољом расподелом времена у циклусу рада семафора у Улици краља Петра I. Секретаријат за саобраћај је упутио налог ЈКП "Београд пут" да изврши снимање саобраћајних токова и успостави нови режим рада семафора на углу улица Краља Петра I - Иве Андрић - Славка Манојловића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)