"ЖЕНА И ДЕЦА СУ МИ АУТУ, НЕ МОЖЕМО ДА ПРОЂЕНО": Грађани Прељине резигнирани због блокаде (ВИДЕО)

Новости онлајн

04. 12. 2021. у 14:27

БЛОКАДА је данас организована и у Прељини.

ЖЕНА И ДЕЦА СУ МИ АУТУ, НЕ МОЖЕМО ДА ПРОЂЕНО: Грађани Прељине резигнирани због блокаде (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Грађани којима је онемогућено кретање због блокаде коју су организовали симпатизери опозиције и лажни еколози, резигнирани су због немогућности кретања. 

- Жена ми је у ауту и двоје мале деце, не можемо да прођемо, какав је ово начин - рекао је један од људи који су у блокираној колони аутомобила. 

Подсетимо, у Београду је почела блокада ауто-пута и Бранковог моста.

Део опозиције је најавио протесте за данас у најмање 52 града широм Србије, блокирајуће све главне саобраћајнице онемогућавајући људима да нормално живе и да се слободно крећу.

Како је најављено, у Београду ће бити блокиран или успорен саобраћај на целом потезу аутопута кроз престоницу, од Бубањ Потока до Аеродрома, али и на већим кружним токовима попут Славије, Аутокоманде и код општине Нови Београд.

Подсетимо, због најављених блокада у Београду све комуналне службе су у приправности како би се пружила максимална услуга Београђанима.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић је позвао све грађане Београда да комуналне проблеме пријаве на бројеве телефона 0800/110011 и 011/3090007 и упутио извињење свим грађанима што комуналне службе неће моћи да функционишу пуним капацитетом због најављеног застоја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)