ОПШТИНА ПРИБОЈ НАГРАЂУЈЕ НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ: Расписан конкурс за доделу новчаних награда

А. Ровчанин

03. 12. 2021. у 18:32

ОПШТИНА Прибој расписала је конкурс за доделу новчаних награда најуспешнијим студентима државних факултета.

ОПШТИНА ПРИБОЈ НАГРАЂУЈЕ НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ: Расписан конкурс за доделу новчаних награда

Фото А. Ровчанин

За награду која се додељује поводом Дана општине могу конкурисати студенти који су уписани први пут у текућој години на студије првог или другог степена, чије се школовање финансира из републичког буџета, и који имају држављанство Републике Србије. Рок за подношење потребне документације је 15. децембар, а износ награде утврдиће Општинско веће.

-Право на доделу новчане награде за талентоване студенте остварују академци који имају најмање три године основних академских студија, односно који су остварили 120 ЕСБ бодова, или студенти мастер академских студија – истиче се у јавном позиву прибојске Општинске управе.

-Право на доделу општинских новчаних признања остварују студенти који су током студирања остварили просечну оцену девет, они који су у континуитету уписивали године студирања на терет буџета, имају пребивалиште на територији општине Прибој најмање пет година, и који нису у радном односу – кажу у Општини.

Приспеле пријаве разматраће Општинско веће, а све ближе информације везане за јавни позив могу се наћи на званичном сајту Општине, www.прибој.рс.

Општина Прибој већ годинама уназад додељује новчане награде заслужним студентима, у значајним финансијским износима, а како би та новчана средства била што већа, поводом општинског празника не организују се било какве друге светковине и манифестације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... Стидећу се сина

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... "Стидећу се сина"

КРАЈЕМ осамдесетих, глумцу Небојши Бакочевићу предвиђали су велику каријеру. Талентом и изгледом освојио је љубитеље домаће кинематографије, али и срца припадница нежнијег пола.

28. 01. 2023. у 20:02

Коментари (0)

ДЕСЕТА ПОБЕДА ЗА ДЕСЕТУ ТИТУЛУ У АУСТРАЛИЈИ: Ђоковић нема намеру да стане – Циципас је последња препрека ка пехару!