СТУДЕНТИ ОБРАДОВАЛИ МАЛИШАНЕ: Пакетићи за децу у "Свратишту" на Звездари

Б.Б.

03. 12. 2021. у 15:28

СТУДЕНТИ су још једном показали своје велико срце и хуманост. Академци са Факултета за пројектни и иновациони менаџмент су, у окивиру регионалног такмичења у маркертингу, заједно са колегама припремили и уручили пакетиће деци "Свратишта" на Звездари.

СТУДЕНТИ ОБРАДОВАЛИ МАЛИШАНЕ: Пакетићи за децу у Свратишту на Звездари

Факултет за пројектни менаџмент

Без обзира што је такмичење било онлајн, поклони су пристизали из свих земаља бивше Југославије - Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Македоније. Ове године, у маркетиншким врштинама такмичило се 45 тимова са више од 180 учесника.

- Генерација смо када смо били сведоци разних непогода, ратова, поплава, сада вируса ...Брзо смо схватили да има људи који живе у сиромаштву, кућама без грејања, воде или кревета - каже студент Данило Стијовић.

- Схватили смо, колико смо својим играчкама усрећили друге малишане, како ће неком детету бити топло у нашој јакни или џемперу. Ипак, оно што је најважније, научили смо да без обзира на то што смо само деца, итекако можемо да направимо разлику и промене на боље животе оних којима су наша подршка и помоћ потребни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)