РАКИЋ ПОСЕТИО ШТРПЦЕ: Градоначелнику Далибору Јевтићу пожелео успех у будућем раду

Д.З.

02. 12. 2021. у 21:34

МИНИСТАР за заједнице и повратак и председник Српске листе Горан Ракић посетио је данас општину Штрпце и новом градоначелнику Далибору Јевтићу пожелео успех у будућем раду на новој, како је рекао, веома одговорној позицији.

РАКИЋ ПОСЕТИО ШТРПЦЕ: Градоначелнику  Далибору Јевтићу  пожелео успех у будућем раду

Фото: Д.З.

- Поносни смо на то што смо успели да у свим општинама са српском већином наши градоначелници могу у будућности интензивно да раде на свим пољима важним за бољи живот Срба.

Градоначелниче Јевтићу, имате моју апсолутну подршку у намери да Штрпце учините још лепшим местом за грађане ове општине. У оквиру наших могућности помоћићемо вам у тој искреној намери-навео је министар Ракић у објави на фејсбуку.Том приликом, градоначелник Далибор Јевтић се захвалио на подршци и истакао да је Министарство за заједнице и повратак увек било значајан партнер општини Штрпце у реализацији важних инфраструктурних пројеката.

- Ово је вид подршке који нам много значи. Могу већ данас да вам обећам да све што будемо радили биће искључиво уз договор и на корист становника ове општине-казао је градоначелник Јевтић.Иначе, посета министра Ракића је први званични сусрет градоначелника Јевтића са некм званичником од преузимања дужности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)