ПРЕМИНУЛА ДВА ПАЦИЈЕНТА: Најновији епидемиолошки подаци за рудничко-таковски крај

М. БОШЊАК

01. 12. 2021. у 15:16

КОВИД зона Опште болнице у Горњем Милановцу током минула 24 сата, нажалост, извештава о још два смртна исхода. Преминули су пацијенти годишта 1933. и 1943.

ПРЕМИНУЛА ДВА ПАЦИЈЕНТА: Најновији епидемиолошки подаци за рудничко-таковски крај

Фото: М. Б.

Њена „црвена“ зона, према пресеку од јутрос у седам сати, лечи 34 пацијента.

- Код њих 30 потврђен је вирус корона, четири имају негативне резултате тестирања. Током протекла 24 сата примили смо три особе са симптомима који указују на тај вирус, шест је отпуштено на кућно лечење – изјавио је др Предраг Шутић, в. д. директора те болнице.

Први пут, данас, према подацима Дома здравља у Горњем Милановцу, у односу на раније дане нема деце оболеле од ковида-19!

- Регистровано је још 11 случајева заразе вирусом корона, међу којима нема деце, потврђене на ту заразу. Јуче је у ковид амбуланти Дома здравља прегледано 218 особа, од којих у Педијатријској ковид амбуланти 55 деце. На болничка лечења упућене су четири особе - званични су подаци из те медицинске установе.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у рудничко-таковском крају преминуло је 186 особа. У целом том периоду корона вирусом укупно их је, по досадашњим званичним подацима, заражено 6.518. Од тог броја, само од почетка августа ове године, оболело је њих 2.666, од којих 396 деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

29. 01. 2023. у 17:33

Коментари (0)

БРУКА НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ: Новинари терали Циципаса да се одрекне речи да је Ђоковић најбољи свих времена, овако се све завршило!