БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЈЕЗИКА: Онлајн учење арапског, немачког и португалског

Б.Б.

26. 11. 2021. у 14:57

СТУДЕНТИ Универзитета у Београду имају прилику да се пријаве за похађање онлајн почетног курса немачког, арапског или португалског језика, које организује Модерни центар за језике "Kингс колеџа" у Лондону.

БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЈЕЗИКА: Онлајн учење арапског, немачког и португалског

Фото Танјуг

Академци ће имати три сата обуке недељно, као и сат времена за учења под супервизијом професора. Часови почињу 17. јануара следеће године, а пријављивање траје до 10. децембра.

Универзитет у Београду је 2019. године постао седми члан мреже европских универзитета "Circle U.". У том друштву су Архус универзитет и Универзитет из Осла из Данске, берлински Хумболт, Kингс универзитет из Лондона, Kатолички универзитет из Лувена у Белгији и Универзитет у Паризу. Недавно су се мрежи придружила још два универзитета, у Бечу и Пизи.
Чланство у Алијанси омогућује УБ да додатно унапреди квалитет наставе и студирања јер ће студенти моћи, током школовања, да своја знања стичу и на неком од партнерских европских универзитета. Неке од тих установа имају вишевековно искуство у образовању академаца, и из њихових су клупа излазили најцењенији светски стручњаци и научници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)