ДНЕВНО СЕ ВАКЦИНИШЕ НА ДЕСЕТИНЕ ГРАЂАНА: Прокупачки Дом здравља располаже довољним бројем вакцина

Д.З.

27. 10. 2021. у 17:24

ДОМ Здравља у Прокупљу располаже довољним бројем ковид вакцина свих произвођача, тако да грађани који су се одлучили да приме и трећу „бустер“ дозу или да се против инфекције Ковид -19 вакцинушу првом или другом дозом могу да изаберу вакцину којом ће се заштитити.

ДНЕВНО СЕ ВАКЦИНИШЕ НА ДЕСЕТИНЕ ГРАЂАНА: Прокупачки Дом здравља располаже довољним бројем вакцина

Фото: Д. Ристић

Како истичу у овој здравственој установи, за вакцинацију влада велико интересовање Прокупчана тако да се дневно вакцинише на десетине грађана. Такође, из те установе саветују грађане који желе да се вакцинишу, а којима је прошло шест месеци од примања друге дозе, ако нису добили поруку да дођу на вакцинацију да се сами пријаве вакциналном пункту како би им заказали термин за вакцинацију.

– Екипе за вакцинацију тренутно нису у могућности да вакцинишу старе и непокретне у њиховим домовима у граду и на сеоском подручју, тако да сви они који су тако примили претходне две дозе, а сада желе да приме и трећу „бустер“ дозу, морају на други начин да се организују и дођу у Дом здравља у Прокупљу, како би били вакцинисани - истичу у овој здравственој установи.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Српска фабриак вакцина

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)