КАДРОВСКЕ ПРОМЕНЕ: У Скупштини општине Свилајнац дошло до измена

З.Глигоријевић

25. 10. 2021. у 11:57

НОВИ председник Скупштине општине Свилајнац је др Дарко Јевтић, специјалиста физикалне медицине из Свилајнца, одлучили су одборници Скупштине општине Свилајнац на последњој седници

КАДРОВСКЕ ПРОМЕНЕ: У Скупштини општине Свилајнац дошло до измена

СО Свилајнац

На место секретара СО Свилајнац постављен је Душан Радевић, дипломирани правник из Свилајнца. Том приликом потврђени су мандати за четири нова одборника - Драгану Тодоровићу, пољопривреднику из Дубља, Марији Антић, професорки разредне наставе из Грабовца, Ивану Арсенијевићу, пољопривредном техничару из Роћевца, испред листе „Предраг Милановић - Свилајнац чува будућност“ и Срђану Петровићу, металостругару из Војске, испред листе „Александар Вучић - За нашу децу“.

Одборничка група „Нова снага Свилајнца“ престала је да постоји, јер су три одборника ове групе Ивана Ојданић, Снежана Пешић и Игор Дамњановић приступила одборничкој групи „Александар Вучић - За нашу децу“.

СО Свилајнац

Једна од главних тачака дневног реда била је одлука о приступању изради прве измене и допуне Плана детаљне регулације за подручје новог моста преко Велике Мораве са приступним саобраћајницама и делом градске обилазнице у Свилајнцу. Захваљујући одлуци Владе Републике Србије и ресорних министарстава, биће реализован овај капиталан пројекат који обухвата изградњу модерне обилазнице око Свилајнца са три нова моста - мост преко Велике Мораве и два преко Ресаве. На овај начин Свилајнчани ће решити вишедеценијски проблем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)