ПРИЗНАЊА ЗА ДАН ОСЛОБОЂЕЊА: Вучић почасни грађанин, октобарску награду добио 51 Јагодинац

З.Г.

17. 10. 2021. у 16:56

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић, добио је звање Почасног грађанина града Јагодине, „за допринос економској сигурности, политичкој стабилности, здравственој безбедности, смањењу незапослености, ширењу угледа наше земље у иностранству, створивши услове за долазак привредника из целог света ради инвестирања на простору целе Републике, па и у Јагодини“, како се навди у образложењу.

ПРИЗНАЊА ЗА ДАН ОСЛОБОЂЕЊА: Вучић почасни грађанин, октобарску награду добио 51 Јагодинац

Фото: З. Г.

Повеља Почасног грађанина председнику Вучићу додељена је на данашњој свечаној седници Скупштине града поводом Дана ослобођења од фашизма у Другом светском рату.

Звање Почасног грађанина добио је и професор Клаус Фишер, власник и извршни директор Холдинга и председник Саветодавног одбора групе компанија „Фишер“ за „изузетне заслуге и допринос у области привредног живота, смањења незапослености и подизању угледа града Јагодине“, као и Драган Марков, тренер Женског рукометног клуба „Јагодина“ и носилац признања најуспешнији тренер Србије у 2019. години, чијим је залагањем овај клуб остварио најбоље резултате у историји Јагодине.

Октобарску награду грда Јагодине добио је 51 Јагодинац, међу којима је 20 здравствених радника, 18 ђака, седам спортиста и шест заслужних појединаца.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)