ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Ево кога су све одборници наградили Златном плакетом

З. Рашић

25. 09. 2021. у 19:25

НА позив за предлагање кандидата за добитнике септембарских јавних признања поводом Дана општине Параћин, 27. септембра, стигао је велики број предлога, а одборници су одлуку о добитницима донели на јучерашњем заседању.

ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Ево кога су све одборници наградили Златном плакетом

Фото: З. Рашић

Златном плакетом награђена је Пнеумофтизиолошка служба и Ковид-одељење Опште болнице Параћин на челу са начелницом, др Снежаном Златковић, за изузетан рад и пожртвованост током актуелне епидемије.

Из истог разлога ово признање понела је и Служба анестезије и реанимације, као и Служба за рендген и ултразвучну дијагностику. Четврту Златну плакету добиће Полицијска станица Параћин, а од појединаца ученик ОШ “Момчило Поповић Озрен” Димитрије Живковић, оперска уметница Милица Илић, најмлађа саксофонискиња Кристина Васић, владика Игњатије Мидић – Епархија Браничевска, те Горан Пузовић, директор ЈП “Србијаводе”.

Одборници су одлучили да шест Златних плакета доделе постхумно. Награђени су уролог др Горан Иванковић, педијатар др Боривоје Поповић, ветеринарка др Нада Рајић, Миодраг Радуновић – директор РТВ “Канал М”, Зоран Пургер, уметнички фотограф и музичар и композитор Александар Бањац.

Осим Златне плакете, петоро добитника награђено је Сребрном плакетом, а троје Бронзаном.Такође су додељене четири новчане награде и већи број захвалница и похвала.

Награде и јавна признања ће бити уручени на свечаној седници на сам Дан општине Параћин, 27. септембра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)