ПРОГЛАШЕНЕ ЧЕТИРИ ЛИСТЕ: Локални избори у Неготину 17. октобра

С.М.Јовановић

24. 09. 2021. у 19:36

ИЗБОРНА комисија општине Неготин прогласила је до сада четири листе кандидата за одборнике у локалном парламенту, за предстојеће локалне изборе који ће бити одржани 17. октобра.

ПРОГЛАШЕНЕ ЧЕТИРИ ЛИСТЕ: Локални избори у Неготину 17. октобра

Фото: С.М.Ј.

Под редним бројем један наћи ће се листа „Александар Вучић -  За нашу децу - Ивица Дачић“, за сада једина комплетна, са 45 кандидата за одборнике која је предата још почетком септембра.

- Много тога је пред нама, развој Хемијско- индустриујског парка који ће омогућити нова радна места, наводњавање неготинске низије што ће унапредити наше пољопривредне капацитете, развој туристичких локалитета уз уређење пивница, реконструкција Здравственог центра, само су неки од капиталних пројеката који ће променити нашу општину – каже Владимир Величковић, први на листи и актуелни председник општине.

ПОТПИСИ

Потписе подршке за своје изборне листе ових дана у Неготину прикупљају и мањинска Влашка странка, али и још неколико партија које су недавно формирале општинске одборе и отвориле канцеларије: Савез 90 Зелених Србије, Партија уједињених пензионера Србије , Здрава Србија Милана Стаматовића и Српска народна партија Ненада Поповића.

Изборна листа „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ на предстојећим локалним изборима у Неготину биће под бројем 2 на гласачком листићу. Листа је једнотрећинска и има 15 кандидата за одборнике. Први на листи је Милан Милошевић, мастер педагог из Неготина.

-Кандидовали смо наше дугогодишње чланове за одборнике у Скупштини општине Неготин. Реч је о људима који нису изневерили своја политичка уверења и који су спремни да дају свој максимални допринос у борби за бољи Неготин – истичу у Српској радикалној странци.

Фото: С.М.Ј.

Народна странка

Под редним бројем три је изборна листа „Крста Станковић Њењуловић – Народна странка“ са 35 кандидата за одборнике. Први на листи и носилац листе је Крста Станковић Њењуловић, дипломирани агроекономиста.

-Знамо се. И људе са наше листе Неготин познаје. Нико није ту дошао да тражи посао за себе или неког свог члана породице. Ради се о већ оствареним људима који су се у својим професијама показали и доказали – каже Станковић Њењуловић.

Фото: С.М.Ј.

"НАДА"

Изборна листа “НАДА за Неготин – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Демократска странка Србије (ДСС) – Национално демократска алтернатива – др Милош Јовановић – Жика Гојковић” на гласачком листићу на предстојећим локалним изборима у Неготину биће под редним бројем четири. Ова листа је једнотрећинска и има 16 кандидата за одборнике, по осам из обе политичке опције.

- НАДА излази на ове изборе у Неготину са надом да ће освојити одређен број гласова, а самим тим и одборничких места. Ово је нама уједно и почетак председничке кампање - каже Мирко Максимовић, инжењер геодезије, први на листи.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)