УРУЧЕНЕ МАШИНЕ ИЗ ПОКЛОН ИГРЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ САЈМА: Трактор иде у Срем, сејалица у Бачку, а косилица у Нишавски округ

З. Г.

24. 09. 2021. у 17:26

ПОСЛЕДЊЕГ дана Међународног пољопривредног сајма, како то и традиција налаже, данас су најсрећнијим посетиоцима манифестације приређене протеклих седам дана на Новосадском сајму уручени вредни дарови у поклон игри за оне са купљеним улазницама.

УРУЧЕНЕ МАШИНЕ ИЗ ПОКЛОН ИГРЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ САЈМА: Трактор  иде у Срем, сејалица у Бачку,  а косилица  у Нишавски округ

Фото: Новосадски сајам

Трактор „беларус 82.1“, који је даровала компанија Агропанонка, добио је Дејан Филиповић из Инђије док је пнеуматска сејалица „сакалак д“, поклон фирме МБВ, припала Милици Шијаковић из Бачког Новог Села.

Јонел Керчобан из Николинаца у банатској општини Алибунару добитник је тракторске приколице „палазоглу“ такође од дародавца МБВ а тракторску косилицу „џон дир“ користиће Топлица Станојевић из Рутавца код Алексинца.

У халама и на отвореном простору је, на традиционалан начин уз примену одговарајућих мера заштите од вируса корона и уз дозволу Кризног штаба, од 18. до 24. септембра успешно организован 88. међународни пољопривредни сајам, 53. међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије. Наступило је око 800 излагача из 17 земаља.

БОНУС ВИДЕО:

POLICAJCI U SEDLIMA: Ekipa "Novosti" u poseti konjičkoj jedinici MUP-a Srbije

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)