СМОТРА АГРАРА СИМБОЛ ПОБЕДЕ: Градоначелник Милош Вучевић посетио Пољопривредни сајам у Новом Саду

З. ГРУМИЋ

24. 09. 2021. у 06:08

МЕЂУНАРОДНИ пољопривредни сајам у Новом Саду као и остале манифестације, приређене после лањске паузе због пандемије вируса корона, симбол су победе не само привреде и Новосадског сајма него и града, покрајине и целе наше отаџбине.

СМОТРА АГРАРА СИМБОЛ ПОБЕДЕ: Градоначелник Милош Вучевић посетио Пољопривредни сајам у Новом Саду

Фото З. Грумић

То је истакао градоначелник Милош Вучевић приликом посете 88. Међународном пољопривредном сајму и сајмовима лова, риболова и екологије, који се истовремено одржавају од 18. до 24. септембра.

Подсетивши да је присутно око 800 излагача из 17 земаља, он је оценио да је велика ствар то што се та манифестација одржава у безбедном простору.

- То више није само пословно-партнерски однос, већ знак подршке и пријатељства.

Захвални смо излагачима на томе, посебно Чешкој Републици - изјавио је градоначелник.

Он је посебно захвалио оним излагачима који су платили котизацију за прошлу годину, у којој је сајам отказан због пандемије, јер нису тражили повраћај новца већ су веровали и чекали готово две године да се поново појаве на тој великој смотри аграра.

- Град са Новосадским сајмом има снажну симбиозу и већ сада се спремамо за мај 2022, јер желимо да наредни Међународни пољопривредни сајам буде одржан на највишем могућем нивоу - нагласио је Вучевић.

ЗАХВАЛАН Градоначелник Вучевић на сајму, Фото З. Грумић

Он је, заједно са директором Новосадског сајма Слободаном Цветковићем, посетио штандове Компаније НИС, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, компаније, "Дунав осигурање", Управе за заштиту животне средине Града Новог Сада, организације "Чепом до осмеха", Туристичке организације и штанд Града Новог Сада у Мастер хали.

ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

ЈЕДНА компанија је на сајму закључила уговоре вредне око милион и по евра, што је добар резултат у овим условима.

- Ми смо сада патентирали безбедан догађај и отворили сезону сајмова у складу са ковид амбијентом, а Град нам је пружио велику подршку - изјавио је Цветковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ОЖЕЊЕН САМ, КАО ПИКСИ ЖИВИМ: Ера проговорио о орловима - обратио се и Стојковићевој супрузи