ВОЗАЧИ У ЖАБЉУ И ФУТОГУ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу прошлог викенда полиција санкционисала 842 прекршаја

Љ.П.

20. 09. 2021. у 15:37

ПОЛИЦИЈСКА управа у Новом Саду је за викенд на подручју Јужнобачког округа открила и санкционисала укупно 842 саобраћајна прекршаја.

ВОЗАЧИ У ЖАБЉУ И ФУТОГУ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу прошлог викенда полиција санкционисала 842 прекршаја

Фото: Д. Н.

На овом подручју из саобраћаја је искључено 60 возача и 20 возила, а задржано је 17 возача, од којих 13 због вожње под дејством алкохола, а четири због понављања прекршаја.

Међу задржанима због вожње под дејством алкохола двојица возача терете се и за прекршај насилничке вожње, јер су у Жабљу и Футогу возили аутомобиле са више од два промила алкохола у организму.

Задржани возачи ће, уз прекршајну пријаву, бити приведени надлежном прекршајном судији.

На подручју Јужнобачког округа минулог викенда, односно од 17. до 19. септембра, догодиле су се 34 саобраћајне несреће, у којима је једна особа тешко, а 18 је лакше повређено. У том интервалу, на подручју Града Новог Сада, догодило се 20 саобраћајних несрећа, у којима је тринаест особа задобило лаке телесне повреде.

БОНУС ВИДЕО:

ДЕСЕТИНЕ КАМИОНА ЧЕКА НА ЈАРИЊУ: Велики број припадника Росу на административном прелазу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)