ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЗА ВИКЕНД: Десет возача возило пијано, а један под дејством марихуане

И. М.

30. 08. 2021. у 18:35

ПРИПАДНИЦИ полиције у Лесковцу и Лебану, током викенда, задржали су десеторо возача који су управљали возилима под дејством алкохола и једног који је возио под дејством марихуане.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЗА ВИКЕНД: Десет возача возило пијано, а један под дејством марихуане

Depositphotos

Полиција је саопштила да су двојица возача, двадесеттрогодишњи возач „аудија“, који је возио са 1,7 промила алкохола у организму, и тридесетрогодишњи возач „пежоа“, који је управљао возилом са 1,66 промила алкохола, изазвали саобраћајне незгоде у којима нико није повређен.

Лесковачка полиција је зауставила и двадесетчетворогодишњег возача „пежоа“ који је био за воланом са 2,96 промила алкохола у крви, а код осталих возача констатовано је да су управљали аутомобилима односно једним мопедом у алкохолисаном стању које се мери промилима у распону од 1,29 до 1,75. Међу њима био је и један тридесетпетогодишњи страни држављанин.

Полиција је у Лебану зауставила седамдесетдвогодишњег возача „пежоа“ који је возио са 1,48 промила алкохола у крви, док је на периферији града заустављен и мушкарац, стар 24 године, за воланом „бмв-а“, код кога је откривено присуство марихуане у организму.

Против свих возача поднете су прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)