ЦЕО ГРАД У ПЕТАК БЕЗ ВОДЕ: Радови на одржавању трафостанице у Зрењанину

Б.Г.

05. 08. 2021. у 09:30

ЈАВНО комунилано предузеће Водовод и канализација, најавило је да ће у петак 6. августа у периоду од 8 до 12 часова, цео Зрењанин бити без воде, због планираних радова на одржавању.

ЦЕО ГРАД У ПЕТАК БЕЗ ВОДЕ: Радови на одржавању трафостанице у Зрењанину

фото: Водовод и канализација Зрењанин

Како истичу у овом предузећу, ЈП ЕПС ће у петак у поменутом периоду прекинути снабдевање електричном енергијом како би се обавили радови на одржавању трафостанице која обезбеђује струју трафостаницама са којих се напајају бунарске пумпе на изворишту Водовода, одакле се град снабдева водом, па ће бити обављена и редовна ревизија и ремонт трафостаница.

    - Ти радови се изводе да би се обезбедила додатна стабилност и сигурност система напајања бунарских пумпи на изворишту и целокупног система водоснабдевања града - поручују из зрењанинског Водовода, уз позив грађанима да на.време.обезбеде довољне количине воде за основне потребе током четворочасовног прекида водоснабдевања.

   У случају ранијег окончања радова, водоснабдевање ће бити нормализовано раније, уз напомену да је после пуштанка електричне енергије неопходне за за рад бунарских пумпи, потребно око 45 минута за потпуну нормализацију система и комплетно водоснабдевање града.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)