ЗАВРШЕН ТОПЛОВОД КРОЗ АРХЕОЛОШКИ ПАРК: После месец дана реконструкције у центру Крушевца

С.БАБОВИЋ

30. 07. 2021. у 14:00

РАДОВИ на дистрибутивном магистралном топловоду који пролази кроз археолошки парк Лазарев град у центру Крушевца завршени су после месец дана, предочено је у ЈКП Градска топлана.

ЗАВРШЕН ТОПЛОВОД КРОЗ АРХЕОЛОШКИ ПАРК: После месец дана реконструкције у центру Крушевца

Фото: ЈКП Градска топлана

Реконструкција је обухватила трасу од постојеће топловодне коморе на раскрсници улица Стевана Високог и Миличине улице до топловоднe коморe у кругу археолошког парка у непосредној близини Страхињићеве улице.

 -Старе и дотрајале цеви, замењене су новим у дужини од око 400 метара, први пут након скоро 40 година-напомиње Јована Димитријевић,пи-ар ЈКП Градска топлана.-За ову инвестицију из буџета предузећа издвојено је чак 7.265.000 динара,како би се побољшао квалитет грејања у насељу Уједињене нације, као и у улицама Нова Балшићева, Цара Лазара, Сликара Миловановића и Балшићева улица, где се станари снабдевају топлотном енергијом са овог дитрибутивног крака.

У Топлани најављују да ће се наставити са санацијом и реконструкцијом топловодне мреже и прикључних топловода,као и припремом за предстојећу грејну сезону, од 3. августа у улици Острва Вида.

 

                   

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)