РАДОСТ У БОГОСАВЦУ КОД ШАПЦА: Градоначелник обишао завршене радове

В. Митрић

29. 07. 2021. у 18:37

Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је Богосавац у којем су завршени радови на асфалтирању дела Поцерске улице у дужини од 250 метара (стари пут за Маове) и наставка улице Првог маја према путу ка Липолисту у дужини од 110 метара

РАДОСТ У БОГОСАВЦУ КОД ШАПЦА: Градоначелник обишао завршене радове

ФОТО: В.М.

Градоначелник Пајић истакао је да су сви ови пројекти реализовани захваљујући подршци Републике Србије на челу са председником Вучићем.

- Ових 110 метара становницима улице Првог маја скраћује пут ка Шапцу за 2,5 километра, а са друге стране их повезује са путем за Липолист. У априлу 2020. године Република Србија финансирала је 2,4 километара пута ка Липолисту. Оно што је јако значајно је да липолишки пут представља најближу асфалтну везу ка Шапцу становницима Липолиста, Петковице и Беле Реке.

ФОТО: В.М.

Кроз Богосавац је урађен и нов пут на деоници Шабац-Богосавац-Добрић-Цуљковић-Радовашница у дужини од 19,2 километра који је најавио и отворио председник Вучић. Путеви спајају људе, а показују и колико је Шабац спојен са својом државом. Делима се доказује подршка Шапцу од председника Вучића и министара у Влади Србије - истакао је градоначелник Пајић и додао да је у разговору са мештанима Богосавца саслушао њихове потребе које ће Град настојати да оствари у наредном периоду.

- Обићи ћемо сва места на територији нашег града и трудити се да помогнемо мештанима свих села. Крупним корацима идемо напред. Шабац ће бити Град будућности - казао је Пајић.

Др Милан Пантић, председник Месне заједнице Богосавац, захвалио се у име свих мештана села Градској управи града Шапца на челу са градоначелником и држави која је помогла у реализацији ова два путна правца.

ФОТО: В.М.

- Желео бих да се захвалим и за пут ка Липолисту и за велику капиталну инвестицију, пут од Шапца до Радовашнице. Богосавац више не личи на оно што је био пре две године. Пре две године нас није било лако ни саслушати, а камоли изаћи у сусрет. Више од ових пројеката нам значи то што сада у Градској управи у Шапцу имамо људе који разумеју наше потребе на терену и који су увек ту за реализацију истих - истакао је др Пантић. Када је реч о плановима за наредни период, др Пантић каже да је у плану да ураде део ограде на школском дворишту, да изграде капелу и да ће ове године почети да издвајају средства за реализацију пројекта за вртић.

- Очекујемо да се то реализује у наредном периоду јер цео правац Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница нема решено питање вртића - додао је Пантић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)