ТЕРЕТАНА У ДВОРСКОЈ БАШТИ: Покрајина финансира изградњу рекреацију у Сремским Карловцима

Ј.С.

29. 07. 2021. у 14:09

ПОКРАЈИНСКИ секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Сремске Карловце, где ће у Дворској башти бити изграђена теретана на отвореном.

ТЕРЕТАНА У ДВОРСКОЈ БАШТИ: Покрајина финансира изградњу рекреацију у Сремским Карловцима

ФОТО: Прес биро покрајинске владе

Изградњу теретане ће, са 1,9 милиона динара, у потпуности финансирати Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Теретана на отвореном имаће површину од 80 квадратних метара, а на тартан подлози биће постављене три мултифункционалне фитнес справе.

Баста је нагласио да је улагање у спортску инфраструктуру у АП Војводини један од приоритета ресорног секретаријата.

- Општина Сремски Карловци конкурисала је за средства за изградњу теретане на отвореном, где ће млади Карловчани моћи да вежбају и квалитетно проводе време у лепом амбијенту н- казао је Баста и додао да је са општинским руководством разговарао о даљем улагању у спортску инфраструктуру, подршци младима и канцеларији за младе.

Председник Општине Сремски Карловци Александар Саша Стојкечић захвалио је на подршци за изградњу теретане, која ће бити у оквиру постојећег спортског комплекса. Он је додао да ће за неколико месеци деца и млади из Сремских Карловаца добити место где ће моћи да вежбају и да се друже. Посети Сремским Карловцима присуствовао је и државни секретар у Министарству омладине и спорта Милан Савић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)