ПРВА НА АУТО-ПУТУ „МИЛОШ ВЕЛИКИ“: Отворена ГАЗПРОМ бензинска станица у близини Чачка, у смеру из Београда

Промо

26. 07. 2021. у 13:19

КОМПАНИЈА НИС отворила је прву бензинску станицу на ауто-путу „Милош Велики“.

ПРВА НА АУТО-ПУТУ „МИЛОШ ВЕЛИКИ“: Отворена ГАЗПРОМ бензинска станица у близини Чачка, у смеру из Београда

Фото: Промо

Најновији малопродајни објекат НИС-а налази се у близини Чачка, у смеру из Београда.

Реч је о најмодернијој бензинској станици која послује под премијум брендом ГАЗПРОМ, изграђеној у складу са најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима.

Фото: Промо

 

Нови објекат, у чију је изградњу и опремање уложено више од 3,4 милиона евра и на којем је ангажовано 19 запослених, поседује врхунску дигиталну технологију, пет „острва“ са мултифункционалним аутоматима за точење горива, као и пуњач за електричне аутомобиле. Нови визуелни идентитет и модеран дизајн ове бензинске станице, употпуњује понуда најквалитетнијих нафтних деривата домаће производње и богат избор допунског асортимана. Такође, потрошачима је на располагању и богат садржај, попут отворене баште и „Дриве Цафе“ ресторана са разноврсном гастрономском понудом, укључујући и широк избор Дриве Цафé бургера.

Фото: Промо

 

Бензинска станица, под називом „Соколићи 1“, је 25. по реду малопродајни објекат овог НИС-овог премијум бренда у Србији.

„Настављамо да интензивно радимо на развоју и модернизацији наше малопродајне мреже. Поносни смо на то што смо отворили прву бензинску станицу на новом ауто-путу и што ћемо нашим верним потрошачима моћи да пружимо горива врхунског квалитета, као и изузетно атрактиван асортиман допунских производа и услуга“, истакао је Алексеј Черников, директор Блока Промет у компанији НИС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)