МОТО-СКУП У ПАРАЋИНУ: Свирка трајала до јутра, наставак вечерас

З. Рашић

24. 07. 2021. у 20:10

СИНОЋНА свирка у Параћину на мото скупу за бајкере који су стигли из свих крајева Србије и бројне посетиоце трајала је до „ситних“ јутарњих сати, што показује да су сви жељни доброг провода и опуштања, а све је протекло са осмехом и без иједног инцидента.

МОТО-СКУП У ПАРАЋИНУ: Свирка трајала до јутра, наставак вечерас

Фото: White angels

 То јесте разлог за велико задовољство, каже, за „Новости“, Станислав Стошић, председник параћинског МК „Wхите ангелс“, клуба који је био домаћин и организатор.

Фото: White angels

 

- За загрејавање масе, пре Ван Гога, свирао је Медицин бенд из Ниша, а после је наступио Крле бенд из Скопља - петорица рокера који су свирали до четири изјутра. Јутрос је био кратак предах за оне који су остали у кампу, а наставак програма очекује се након што се осамдесетак моториста који су отишли у туристички обилазак Сисевца и Лисина врати у камп, и стигне још једна очекивана група од 150-200  мотора. Следи традиционални бајкерски ручак, наравно пасуљ бесплатан за све, а од 16 сати почињу бајкерске игре, овде на платоу у кругу некадашња касарне, где се мото-скуп одржава – вели Стошић.

 Од 19 сати је дефиле моториста кроз град, што је увек велика атракција за Параћинце, са паузом од пола сата у центру, уз посебна изненађења. Са повратком бајкера у касарну настављају се вратоломије мотором које ће извести специјални гост, а увече креће свирка.

Фото: White angels

 

Пре наступа главног бенда, „Прљавог инспектора Блаже и кљунова“, свираће „Гама зрак“ из Крагујевца, чији су музичари прави професионалци са шездесет „и кусур“ година у просеку. За крај наступају „Веселе осамдесете“  са старим хитовима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)