УКЛАЊАЈУ ОБОРЕНА СТАБЛА: У Новом Саду и околини радници „Зеленила“ санирају последице јучерашњег невремена

Љ. П.

19. 07. 2021. у 13:49

ТОКОМ протеклог викенда и невремена које је погодило територију града Новог Сада десила су се оштећења на појединим стаблима, а екипе ЈКП „Градског зеленила“ су током јучерашњег дана и ноћи санирале штету.

УКЛАЊАЈУ ОБОРЕНА СТАБЛА: У Новом Саду и околини радници „Зеленила“ санирају последице јучерашњег невремена

Фото: Градско зеленило

Штете које су настале су у највећој мери у приградским насељима и то у Кисачу где се извалило једно дрво ораха, у дворишту предшколске установе се извалио јавор. У Каћу је на неколико локација било изваљивање стабала која су уклоњена у току ноћи и то бор у Предшколској установи, јавор у Омладинској улици, орах у улици Светозара Милетића, два стабла вишње у Партизанској улици, затим расцепљивање две гране, на платану и једној липи.

У Будисави је кренуло изваљивање оморике, а на простору од ченејске цркве и гробља до Темериског пута пало је више стабала. У самом граду пало је дрво врбе на Темеринском путу 31, на Београдском кеју 37 и 39 једно стабло јавора се расцепило на пола.

- Радове на санирању штете настављамо и данас обиласком терена, као и на основу пријава грађана и инспекције – поручују из „Градског зеленила“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)