БРАНКО УЗЕЛАЦ, ЗА "НОВОСТИ", О ПОСЕТИ ЂОКОВИЋУ У АУСТРАЛИЈИ: Увек смо уз Новака

А. И.

28. 01. 2021. у 18:41

БРАНКО Узелац, Србин који живи у Аустралији, попут свих његових сународника воли Новака Ђоковића и навија за њега, а једанпут годишње има прилику да ужива у његовим мајсторијама.

БРАНКО УЗЕЛАЦ, ЗА НОВОСТИ, О ПОСЕТИ ЂОКОВИЋУ У АУСТРАЛИЈИ: Увек смо уз Новака

Фото: EPA-EFE/MARK EVANS

Ни 2021. неће бити изузетак, с тим што је ситуација са вирусом корона значајно отежала приступ тенисерима у Аделејду и Мелбурну (ту проводе карантин).

Али, Узелца, као и многе друге Србе који су желели да виде Новака, није спречила ни широка лепеза рестрикција. "Нацртао" се испод балкона Ђоковићеве хотелске собе заједно и са ћерком певао песму "Тамо далеко", чиме је изазвао одушевљење и захвалност најбољег играча планете и показао му да није сам, чак и када је "закључан" у карантину.

- Пратимо Новака већ дуго, идемо да навијамо скоро сваке године на Аустралијан опен. Моја ћерка и ја, заједно са женом и сином смо имали прилику већ да се упознамо и причамо са њим - рекао је Бранко за "Новости".

Иначе, Новак ће у ноћи између петка и суботе, око 3.30 ујутру, одиграти и први меч у 2020. и то егзибиционог типа са Јаником Синером у Аделејду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)