НОВАКОВ ПУТ ОД ЗЛИКОВЦА ДО ДОБРЕ ДУШЕ: Ђоковић јуче на стубу срама, а данас јунак који донео осмех на лице двојице дечака (ВИДЕО)

Новости онлине

19. 01. 2021. у 10:53

НОВАКОВ ПУТ ОД ЗЛИКОВЦА ДО ДОБРЕ ДУШЕ: Ђоковић јуче на стубу срама, а данас јунак који донео осмех на лице двојице дечака (ВИДЕО)

ФОТО: принтскрин/Твитер

ЛАГАН је пут од зликовца до јунака, бар када је Новак Ђоковић у питању и Аустралијан опен.

У прилогу емотивном на ТВ “9Неwс” из Аделејда, Србин је сада у жижи јавности због позитивних разлога.

Иако, Аустралијанци не одустају од тога да је Новак изнео листу захтева челницима Аустралијан опена, иако је Крег Тили објаснио да то није истина, већ да је реч о сугестијама и да Новак потпуно разуме ситуацију, због тога што је са терасе хотелске собе у којој проводи двонедељни карантин надгледао тенис меч два дечака.

Реч је о Кристијану Лијапасу (15) и Едријану Олдриџу (11) који су дошли испред хотела где су смештене највеће тениске звезде и на улици одлучили да одиграју партију тениса. Новак је читао књигу на тераси када је уочио два дечака како пребацују лоптицу са један другом. Новак их је охрабривао аплаузом.

– Новак је изашао на балкон. Читао је књигу. Ми смо били на улици и видео нас је како играмо тенис. Позвао нас је да дођемо ближе њему – објаснио је старији Кристијан.

На његове речи надовезао се дечак коме је рекет био готово већи од њега.

– Баш је то било лудо – кроз широки осмех је рекао Едријан.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)