ИВАНИШЕВИЋ - "НОВАК ЈЕ НАПРАВИО САМО ЈЕДНУ ГРЕШКУ": Сметају ми натписи, Госпођи је било добро чим је изашла са терена!

Novosti online

11. 09. 2020. у 22:52

ИВАНИШЕВИЋ - НОВАК ЈЕ НАПРАВИО САМО ЈЕДНУ ГРЕШКУ: Сметају ми натписи, Госпођи је било добро чим је изашла са терена!

Фото ЕПА

НОВАК Ђоковић је у недељу погодио лоптицом линијског судију Лауру Кларк, трочланом већу није дуго требало да га дисквалификује са ЈУ-ЕС Опена.

Чини се да је дисквалификација Ђоковића главна прича светских медија у претходној недељи. О свему што се догодило говорио је за "Спорт клуб" тренер српског тенисера Горан Иванишевић.

"Нисам видео, али сам чуо жену испод нас како уздише.Одмах сам знао да је то довиђења. Најтрагичније је било што Новак уопште није био љут кад је изгубио тај гем. Био је бесан кад је на 5:4 пропустио три сет-лопте", рекао је Горан. 

"Прво онај челенџ. Новак је застао и погледао и тек онда је Карењо тражио челенџ. Онда је на 5:5 пао и повредио раме. То су биле два ужасна минута, два ужасне је**на минуте у којима се све криво десило ", казао је тренер Новака Ђоковића и поручио:

Ђоковићев тренер сада је мирне главе прокоментарисао цео догађај. Открио је своје мишљење о Новаковој дисквалификацији. 

"Једина његова грешка је што није погледао где избацује лоптицу. Снимак сам видео 3.877 пута и не знам што да паметно кажем. Генерално сам против дисквалификација. То је мени бесмислено. Хајде да срушиш судију са столице, али не за овакве ствари. Ово је било потпуно ненамерно. Смета ми кад видим како пишу да је Новак у љутњи испуцао лопту. Никакве љутње ту није било. Нервирају ме ти натписи. Неко пише да је лопта ишла 130 километара на сат. Био сам тамо, они нису нормални. Ко ли је то рачунао? То је таква пи**арија, био сам на метар, је**те.Та госпођа је, хвала Богу, добро, она је била добро чим је изашла с терена. По мом мишљењу, она је више била у шоку него што ју је болело. 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)