СВЕ СЕ ЧУЛО СА ЗВУЧНИКА: ,,Морамо да те избацимо" - шокантан снимак (ВИДЕО)

Novosti online

06. 09. 2020. у 23:52

НЕКОЛИКО десетина минута праве голготе прошао је Новак Ђоковић на мрежи док су судије већале о његовој судбини на УС опену и одлучиле да га избаце са турнира.

СВЕ СЕ ЧУЛО СА ЗВУЧНИКА: ,,Морамо да те избацимо - шокантан снимак (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Ђоковић је након изгубљеног брејка у финишу првог сета случајно погодио линијског судију, дама је пала борећи се за дах иако је српски тенисер једноставно избацио лоптицу из џепа, а сада га чека жестока казна.

Одмах се дало наслутити како расплет неће ваљати за Новака, у једном моменту се троје челника окупило на центру терена и разговарало о томе шта треба урадити, а иако није било навијача, у преносу се није могло јасно чути све што су причали са Новаком.

Међутим, јесте део. Чекала се одлука Францускиње која је обављала посао делегата, након извесног времена је један од званичника Новаку саопштио да је дисквалификован, Србин му је рекао како није имао намеру да то учини, а разговетно се чуло још и следеће:

- Али, пре једног минута сте ми рекли нешто другачије.

Званичници УС опена су на то српском асу одговорили:

- Нисмо имали избора јер су линијског судију након ударца морали да одвезу у болницу, а заиста, поменута дама се до краја ове ситуације није појавила на терену.

Онда је Србин рекао:

- Она не мора да иде у болницу због овога. Бирате у овој ситуацији? Моју каријеру, Гренд слем, централни стадион, одговорио је Новак.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)