ПОТЕРА ЗА НОВАКОМ: Фанови у стопу прате Ђоковића током посете БиХ (ФОТО)

С.Мишљеновић

уторак, 14. 07. 2020. у 20:50

ПОТЕРА ЗА НОВАКОМ: Фанови у стопу прате Ђоковића током посете БиХ (ФОТО)

Фото: Аваз.ба

НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић наставио је посету БиХ, где је и данашњи дан искористио за обилазак Археолошког парка "Босанска пирамида Сунца".

Ту се Ђоковић фотографисао с фановима, а затим упутио у природу. Потом је посетио и комплекс "Парк Равна" код Високог, у пратњи родитеља Срђана и Дијане. Ту су Ђоковићи обишли подземне тунеле у пратњи арехеолога Семира Османагића.

Ђоковић је овацијама дочекан испред улаза у "Парк Равна", а многи обожаваоци чекали су како би се фотографисали с великим спортистом. Фанови су му поклонили кристал који ће да га подсећа на Високо. Ипак, на велику жалост многих новинара, Ђоковић ни јуче није давао изјаве, али је зато први човек Археолошког парка Семир Османагић појаснио да је Ђоковић посету БиХ одлучио да искористи искључиво за обилазак пирамида и археолошког парка.

- Мислим да је велика ствар имати оваквог човека овде, на босанским пирамидама. После неколико месеци договора успео сам да га убедим да дође. Три дана је у посети искључиво нашем Археолошком парку "Босанска пирамида Сунца" и договор је био да све прође без изјава и медија - појаснио је Османагић.

Он, међутим, каже да је то што се прочуло за Новаков долазак на неки начин добро, али и да се у овом периоду гради међусобно поверење, јер је идеја да у будућности, у дугорочној сарадњи, Ђоковић у Високо доводи светске људе "великог калибра".

Фото: Аваз.ба

 

Додао је да ће у будућности бити и изјава и утисака Ђоковића, с обзиром на то да је ово тек прва његова посета Високом. Османагић је, на крају, закључио да је Ђоковић задовољан посетом комплексу "Босанске пирамиде Сунца" и да ће се радо вратити.

Фото: Аваз.ба

Tekst potpisa

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)