СИМОНА ХАЛЕП НИЈЕ ХТЕЛА ДА ПЛЕШЕ СА ЂОКОВИЋЕМ: Румунка после годину отрила разлог зашто је одбила Србина (ВИДЕО)

Новости онлине

10. 07. 2020. у 19:47 >> 19:59

Нисам плесала. Била сам баш под стресом и питала сам да ли треба то да урадим. Одговорили су ми да је на мени да одлучим и рекла сам 'не, молим вас', рекла је Симона

СИМОНА ХАЛЕП НИЈЕ ХТЕЛА ДА ПЛЕШЕ СА ЂОКОВИЋЕМ: Румунка после годину отрила разлог зашто је одбила Србина (ВИДЕО)

Фото: АП

Румунска тенисерка Симона Халеп открила је зашто није испоштовала традицију на свечаној вечери после освајања Вимблдона.

Халеп је 2019. године освојила најпрестижнији Гренд слем на свету и сутрадан је заједно с Новаком Ђоковићем била главна атракција на традиционалној вечери.

Традиција налаже да шампиони у мушкој и женској конкуренцији плешу на бини, међутим Симона је то одбила јер се, како каже, осећала несигурно на штиклама.

"Било је стресно за мене да ходам у штиклама и носим трофеј у исто време, али исто тако је било лепо", рекла је Симона и наставила:

"Нисам плесала (смех). Била сам баш под стресом и питала сам да ли треба то да урадим. Одговорили су ми да је на мени да одлучим и рекла сам 'не, молим вас'", додала је Симона смејући се.

Халеп је у каријери освојила два Гренд слема, Ролан Гарос 2018. и Вимблдон годину дана касније, а тренутно је друга тенисерка света.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)