НЕПОЖЕЉНИ ЛАНЦИ И БАТЕРИЈЕ: На Ролан Гаросу и око њега несвакидашње мере

Горан Чворовић - Од сталног дописника Новости ПАРИЗ

08. 06. 2023. у 22:32

Као и сваке године, безбедности на Ролан Гаросу поклања се велика пажња. Свако ко улази на комплекс терена, пролази неколико сигурносних појасева, уз претресање и детекторе. Одузима се све што би могло да буде опасно.

НЕПОЖЕЉНИ ЛАНЦИ И БАТЕРИЈЕ: На Ролан Гаросу и око њега несвакидашње мере

Фото: Горан Чворовић

Ове године, посебна пажња се обраћа на то да неко у торби или џепу случајно нема ланац, због присећања на прошлогодишње полуфинале између Марина Чилића и Каспера Руда које је млада еколошка активискиња прекинула везавши се управо ланцем за врат и стуб који држи мрежу.

Могло је да се чује да безбедњаци, који прегледају торбе, посетиоце питају и да ли са собом имају батерију за овде све популарније електричне бицикле, које су тешке и очигледно би некога могле да повреде.

Ништа се не препушта случају.

Нарочито сада, јер - почиње оно главно: завршне борбе за трофеј.

Ону за нас најважнију, полуфинале Новак Ђоковић - Карлос Алкараз, пратите уживо уз спортске странице портала "Новости". Очекује вас обиље материјала како за време, тако и после тог меча између тренутно најбоље рангираног тенисера света и оног који је најдуже у историји био најбоље рангиран.

БОНУС САДРЖАЈ

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив "Новак, париске приче". Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера.

Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

"ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ 'ХЕЈ СЛОВЕНИ', ОНИ СУ..." Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

ПРЕДРАГ Мијатовић је један од најбољих фудбалера који су носили дрес наше репрезентације, а то "наше" се мењало - од СФРЈ, преко СР Југославије, до Србије и Црне Горе. А управо он је данас занимљив хрватској јавности јер је појаснио зашто су тамошњи "ватрени", после распада некадашње "велике државе јужних словена" били успешнији од Срба (и Црногораца) у фудбалу.

27. 09. 2023. у 19:57

Коментари (0)

МАША ОТКРИЛА СВЕ! Шарапова о томе како је отишла на вечеру са Новаком Ђоковићем