КАКВЕ РЕЧИ ПРЕЛЕПЕ РУСКИЊЕ: Ђоковић ће освојити 30, 40 грен слемова, само му је небо граница

Новости онлине

02. 10. 2022. у 10:09

Бивша руска тенисерка Марија Шарапова сматра да је Новак Ђоковић најбољи тенисер данашњице.

КАКВЕ РЕЧИ ПРЕЛЕПЕ РУСКИЊЕ: Ђоковић ће освојити 30, 40 грен слемова, само му је небо граница

Фото: EPA-EFE/ANDREW GOMBERT

Жена која је освојила све гренд слем титуле сматра да Србин још увек може да помера границе у овом спорту.

– Новак је највећи тенисер свих времена. Волела бих да у будућности освоји још много гренд слемова… 30, 40!? Само је небо његова граница. Мислим, у случају Ђоковића, све је могуће – рекла је Шарапова гостујући у једној емисији, а пренео портал “Wе Лове Теннис”.

Иначе, Марија Шарапова и Новак Ђоковић су искрени пријатељи дуги низ година. Љубитељима тениса било је посебно занимљиво, када се Рускиња такмичила, да се њих двоје друже на турнирима, чак и играју фудбал и друге спортове.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић - Пет тајни због којих је најбољи на свету

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (1)

СТРЕС - LEVEL PRO: Како је Марија Шерифовић реаговала на победу Хрвата