АМЕРИКАНАЦ ЖЕСТОКО УДАРИО НА ЈУ-ЕС ОПЕН Срамотно, Новак Ђоковић се нашао у проблему, а сви ћуте

Novosti online

26. 08. 2022. у 12:32

ПРЕДСТОЈЕЋИ Ју-Ес опен проћи ће без једног од најбољих тенисера свих времена Новака Ђоковића, а то није нешто са чиме се свет лако помирио.

АМЕРИКАНАЦ ЖЕСТОКО УДАРИО НА ЈУ-ЕС ОПЕН Срамотно, Новак Ђоковић се нашао у проблему, а сви ћуте

Фото: АП

Амерички тенисер Тенис Сандгрен тренутно је 427. тенисер света, а на друштвеним мрежама стао је у одбрану Ђоковића, испрозивавши Сједињене Америчке Државе.

- Али када, сада, ЦДЦ каже да треба да третирамо вакцинисане и невакцинисане на исти начин, ништа се не помера, ништа се не мења... Мислио сам да ће можда Ју-Ес опен и УСТА искористити ову информацију да се боре или апелују... Нису ни покушали! - написао је Сандгрен на друштвеним мрежама и стао у одбрану Новака Ђоковића.

Наставио је у истом ритму.

- Сматрам да је Међународна тениска комуникација велико братство. Постоје јаке везе у мушком кругу, али изненађујуће, чим се појаве овакви проблеми, сви ћуте. Не знам зашто. То је тужно. Можда би да су многи играчи говорили за Ју-Ес опен да се боре за Новака, то направило разлику. Ствари могу да се промене само када би проговорили. Они знају шта се дешава. Сада или мисле да се њихов глас не рачуна, или да имају веће шансе да победе без Новака.

Амерички тенисер сматра да је борба једино решење:

- Свуда смо се борили за изузеће, да уведемо мере које омогућавају одржавање турнира. Али сада, одједном, више се не свађамо, јер нас није брига. По мом мишљењу, не треба да се бринемо - изјавио је Тенис Сандгрен.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић - пет тајни због којих је најбољи на свету

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НИКАД ПРОВОКАТИВНИЈА: Рајковићева жена запалила мреже облинама - купаћи, а преко само мрежа (ФОТО)