"НОЛЕ, УШАО САМ И НИШТА НИСУ ТРАЖИЛИ": Новак Ђоковић добио поруку из САД која ће обрадовати Србију

Новости онлине

14. 08. 2022. у 09:26

Новак Ђоковића игра на Ју-Ес опену, Србин је дигао руке од Њујорка, Нолету истиче време... Само су неки од наслова који се из дана у дан врте широм света.

НОЛЕ, УШАО САМ И НИШТА НИСУ ТРАЖИЛИ: Новак Ђоковић добио поруку из САД која ће обрадовати Србију

ФОТО: Тањуг

Једно је сигурно, Србин неће дозволити да му се понови Аустралијан опен и немиле сцене из Мелбурна. Управо због тога Ђоковић је појаснио још раније да ће сачекати потврду да може да уђе и да то неће урадити "на силу", већ када све буде могуће.

Сага ће по свему судећи епилог добити тек пред почетак гренд слема у Њујорку. Новак је добио индиректан рок до када треба да разреши питање око уласка у САД, то је 25. август, када ће бити одржан жреб за последњи гренд слем у сезони.

Подсећања ради, "Центар за контролу и превенцију болести" (пандан српског кризном штабу) објавио је нови сет смерница и препорука у којима је посебно наглашено да „вакцинисани и невакцинисани сада имају исте смернице“. Први пут од почетка пандемије је њихов статус изједначен, а очекује се да у следећим недељама (вероватно већ следеће недеље) буду промењене смернице за путнички саобраћај. Очекује се да вакцина више не буде обавезна за улазак у САД и од тога би профитирао Ђоковић.

Француски новинар "Екипа" Квентан Мојане, објавио да је ушао у САД без икаквих проблема и "послао поруку" Новаку Ђоковићу, односно донео позитивне вести за целу Србију.

- Ушао сам у Сједињене Америчке Државе без да су ме питали о доказу да сам вакцинисан. Ово је био случај у марту. Да ли се ЦДЦ смернице већ сада спроводе? То би могле да буду добре вести за Ђоковића", написао је Мојне.

Уз то је појаснио и да Ју-Ес опен стркитно поштује одлуку Владе, па не би било никаквих проблема да се Новак нађе у САД.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

ДА ЛИ стварно знате ко су вам комшије? Ово питање треба себи да постави Деби Веринг-Џонс (64) из Бирмингема коју је непријатно изненадио њен комшија у којег је имала поверење.

03. 10. 2022. у 20:26

Коментари (4)

ИБРИНА ХЕЛЕНА Лепа плавуша деценију старија од њега - није типична жена фудбалера: Видела сам златан сат и велики нос (ФОТО)