КИРЈОС ЗАЧЕПИО УСТА ЦИЦИПАСУ: Урнебесан одговор Аустралијанца на Гркове прозивке, поменуо и Србина

Новости онлине

03. 07. 2022. у 09:18

Аустралијски тенисер Ник Кирјос одговорио је на прозивке које му је упутио Стефанос Циципас након меча трећег кола Вимблдона.

КИРЈОС ЗАЧЕПИО УСТА ЦИЦИПАСУ: Урнебесан одговор Аустралијанца на Гркове прозивке, поменуо и Србина

Фото АП

Наиме, на Терену број 1 виђена је права “лудница”, а између другог и трећег сета Кирјос је тражио и дисквалификацију Циципаса, због тога што је Грк лоптицом погодио навијаче на трибини.

Рат је настављен и после меча. Стефанос је Ника означио као силеџију, а Аустралијанац је као у увек имао спреман одговор.

- Не знам шта да кажем. Како сам ја то био силеџија према њему? Он је био тај који је мене гађао лоптицама. Он је био тај који је лоптицом погодио навијача. Ја нисам урадио ништа. Осим својих препирки са судијом, нисам урадио ништа да увредим Стефаноса или да му било како укажем непоштовање. Вероватно бих и ја био људ да ме неко стално побеђује. Можда би требало да смисли како да ме победи на терену, па онда да се окрене својим плановима о томе да ми не дозволи да играм", рекао је Кирјос.

Кирјос се присетио и меча другог кола са Филипом Крајиновићем.

- Када сам играо са Филипом Крајиновићем он није гађао лоптицом навијаче. Није погодио навијача. Зато сам и рекао судији да мислим да Стефанос не треба да буде на терену. Сигуран сам да бих ја био удаљен са терена да су улоге замењене", истакао је Кирјос.

БОНУС ВИДЕО: Ђоковићев тренинг са Кецмановићем

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИЈА СТРЕПИ, ЂОКОВИЋУ ИСТИЧЕ ВРЕМЕ!? Американци изједначили вакцинисане и невакцинисане. Шта то значи за Новака?