СРАМОТНО: Није им дозвољено да са српском заставом навијају за Новака!

Novosti online

25. 05. 2022. у 13:33

ТАКО су њих четворица узели карте за Шатрије, а Новак је у среду распоређен на стадион Сузан Ленглен.

СРАМОТНО: Није им дозвољено да са српском заставом навијају за Новака!

Фото: АП

Систем на Ролан Гаросу је јако ригорозан. Постоје правила која се морају поштовати, а при куповини карте морате да имате доста среће или паклен план како бисте могли да погледате меч Новака Ђоковића.

Како се карте узимају преко интернета, морате константно дежурати испред компјутера и освежавати страницу како бисте уопште и успели да резервишете неку.

У том случају, имате трку са временом, а распоред у раним колима излази дан за дан, тако да до позних часова не знате тачно где ће играти неки од ваших омиљених играча. Тако су четворица Срба узели карте за Шатрије, а Новак је у среду распоређен на стадион Сузан Ленглен.

Једина опција им је да сачекају неког ко излази са Ленглена и питају да ли жели да замени карту за Шатрије и гледа програм на том терену, пише "Телеграф".

Улазнице се додатно купују за три главна стадиона - Шатрије, Ленглен и Матије, док на осталим теренима можете посматрати мечеве са "основном" картом.

Осим тога, Срби су наишли и на потешкоће уласка са заставом на стадион, јер некада прође, а некада и не. Није проблем само са нашима, десила се ситуација да стјуарт опомиње Швајцарца да не маше заставом на мечу Олге и Тајхман. Дошло је и до вербалног окршаја, али су се на крају смириле страсти.

Код наших је био случај да су унели заставу на први меч Ђоковића, али већ на Надаловом мечу су били опоменути да склоне заставу. Након изласка и поновног уласка на стадион Шатрије, стјуарт их је опоменуо да не могу да уђу са заставом, тако да су морали да је оставе, а потом узму по одласку кући.

Све у свему, велика је подршка нашег народа српским тенисерима у Паризу и свакако да имају додатни разлог да направе добар резултат на другом гренд слему у сезони.

БОНУС ВИДЕО: Пикси добитник златне повеље ФС Републике Српске

 

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)