"НОВАКОМАНИЈА" ТРЕСЕ ПАРИЗ: Клицали Ђоковићу пуних пола сата

Горан Чворовић - Специјални дописник из Париза

22. 05. 2022. у 19:00

ПОВАДИЛИ су обожаваоци Новака Ђоковића све што им је пало подруку. Нотесе, папириће, улазнице, качкете, тениске лоптице, мале и велике.

НОВАКОМАНИЈА ТРЕСЕ ПАРИЗ: Клицали Ђоковићу пуних пола сата

Фото: Г.Ч.

Неко је скинуо мајицу. Једна навијачица раширила српску заставу. Све добро дође када се од Новака Ђоковића тражи аутограм.

Невероватно делују сцене на Новаковим тренинзима ових дана. Када се све заврши, тек тада на сцену ступа прави шоу. Непрегледна река навијача, распрострањена широм трибина на целом стадиону, припреми се и чека. Последња пребачена лоптица и Нолетов полазак ка клупи знак су да узаврела маса почне да скандира његово име и дозива га да им се потпише за сећање на тренутак када су заједно били на терену.

Тако је било и недавно против Хачанова на Стадиону "Сизан Ланглан". Док је његов спаринг-партнер већ дуго био у свлачионици, Новак је и даље потписивао. Потрајало је то више од пола сата. Обишао је све трибине уздуж и попреко. Трудио се да никога не заборави. Ставио је, ваљда, и свих 1.000 потписа. Они из виших редова досетили су се да му пантљиком спусте блокчић на потпис. Један је одозго бацио лопту, Ноле ју је спретно ухватио, ставио параф, па је хитнуо назад кошаркашким маниром.

У једном тренутку, пред излазом, притисак у гомили био је исувише велики. А међу обожаваоцима највише деце. Као родитељ, Новак се одмах забринуо за оне најближе огради. Брзо је из масе извукао двоје-троје малишана, на шљаку и сигурно, да их остали не би притисли. Помазио их је и разменио неколико речи са њима. И, наравно, потписао се.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић није међу троје тенисера с највећом зарадом у 2021.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СУСРЕТ КРАЈ ПАТРИЈАРХОВЕ БОЛНИЧКЕ ПОСТЕЉЕ: Павле је у једном трену отворио очи и дигао руку - прекретница у Новаковој каријери