СРБИМА ПУКО ФИЛМ: Снимак сукоба с полицијом када је ауто с Ђоковићем изашао из гараже адвоката (ВИДЕО)

Д. Н.

10. 01. 2022. у 11:43

НОВАК Ђоковић је и даље у Мелбурну, где уз себе има огромну подршку тамошње српске заједнице, чији се један део сукобио с полицијом.

СРБИМА ПУКО ФИЛМ: Снимак сукоба с полицијом када је ауто с Ђоковићем изашао из гараже адвоката (ВИДЕО)

@paulsakkal

Како извештава Разик, "ружне сцене" су се десиле када су кола "опколили окупљени људи, који су насрнули и на полицију. Кола су умакла, али су се потом наставили нешто мањи сукоби, током којих је полиција користила и сузавац (пре ће бити бибер-спреј).

 

 Ситуација се потом примирила, али је примећено да се један учесник протеста држао за нос, јер је изгледа добио ударац од полицајца.

Где је тачно одвезен Новак Ђоковић, и да ли је он уопште био у колима, није познато, али логика каже да јесте био у возилу, јер што би се Нолетови навијачи затрчали ка том четвороточкашу да то није био случај? 

Према наводима појединих медија, "Ђоковић је одвезен на тренинг", мада је право питање да ли би, после осмочасовног праћења суђења и петодневног боравка у не баш пријатним условима, прво отишао на терен. Логичнија је помисао - да је пребачен у кућу коју је са својим тимом изнајмио још раније, пре него што се цео овај скандал око његовог привођења и десио.

Подсетимо, Аустралијан опен почиње следећег понедељка, 17. јануара, а српски ас на њему треба да брани три узастопно освојене титуле.

Останите и даље уз портал "Новости" и први сазнајте најновије вести о томе шта се дешава на тему Новак Ђоковић и Аустралијан опен 2022

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић није међу троје тенисера с највећом зарадом у 2021.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

МЕДВЕДЕВ НЕ ГУБИ НАДУ: Ако будем могао да играм, бићу срећан