НАЈВЕЋИ НОЛЕТОВ ФАН ЗА НОВОСТИ: Памтићу дуел који смо Новак и ја одиграли, Ђоковић је најљубазнија особа!

А. Илић

28. 10. 2021. у 14:09

ГОТОВО је немогуће да сте навијач Новака Ђоковића, а да нисте чули за Џули Сојер, црвенокоса Францускиња која живи у Лондону убедљиво је највећи фан српског тенисера, а недавно је по четврти пут боравила у Србији, где је одиграла и тениски меч са најбољим тенисером света.

НАЈВЕЋИ НОЛЕТОВ ФАН ЗА НОВОСТИ: Памтићу дуел који смо Новак и ја одиграли, Ђоковић је најљубазнија особа!

ФОТО: Приватна архива/Ндјокофан

Да је потпуно другачији од других тенисера Новак је још једном показао тако што је са Џули одиграо тениски меч у престоници Србије. Сојерова је изнела утиске за "Новости" након повратка у Лондон. 

- Прочитала сам интервју у коме је Новак рекао да остаје у Београду до краја недеље. Одлучила сам да дођем и изненадим га, уједно да му дам мало позитивне енергије. Отишла сам у Тениски центар где је тренирао, особље је било јако љубазно, сачекала сам Нолета. Када ме је видео, позвао ме је да присуствујем тренингу у петак, на крају смо попричали, након чега ме је питао да ли знам колико је недеља на првом месту. У моменту сам све што знам заборавила. Рекла сам му да хоћу награду уколико тачно одговорим. Жеља ми је била да заједно играмо тенис. Нажалост, погрешила сам. Новак је ипак одиграо меч са мном, знате и сами да је он сјајна особа. Играли смо неколико минута, а он ме је на француском похвалио и дао ми је неколико савета. Јако сам била нервозна, али сам успела да изађем на терен и играм - рекла је Џули "Новостима". 

Похвалила је Францускиња најбољег светског тенисера, истакавши да је једна од најљубазнијих особа. 

- Привилегована сам што могу да уживам у оваквим тренуцима, није много људи играло тенис са њим, а ја сам била у облацима од узбуђења, то је искуство које се памти цео живот. Веома сам му захвална, Ђоковић је увек љубазан према својим навијачима. 

По четврти пут Сојерова је у Београду. 

- Одушевљена сам, људи су јако љубазни и сви у граду шаљу пријатељске вибрације. Калемегданска тврђава је јако лепа. Волим да боравим тамо и слушам музику, читам књиге, јако је опуштајуће. Стекла сам у Београду пријатеље који су ми рекли да ће ме наредни пут водити ван града. Брзо ћу се вратити - поручила је Џули. 

На крају разговора захвалила је још једном Новаку, као и свима у престоници који су јој помогли да оствари један свој сан. 

 

ПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)