АРГЕНТИНСКИ ТЕНИСЕР О СУСРЕТИМА СА НОВАКОМ: "Сваки пут кад га видим морам да му честитам, јер он увек нешто освоји" (ФОТО)

Novosti online

22. 09. 2021. у 11:41

АРГЕНТИНСКИ тенисер Федерико Корија један је од играча за које се бори Новак Ђоковић преко новоосноване ПТПА, а колико је најбољем тенисеру света стало до колега, без обзира на то које место на АТП листи заузимају, говорио је тренутно 61. играч света за аргентински И-Ес-Пи-Ен.

АРГЕНТИНСКИ ТЕНИСЕР О СУСРЕТИМА СА НОВАКОМ: Сваки пут кад га видим морам да му честитам, јер он увек нешто освоји (ФОТО)

ФОТО: Инстаграм/дјокерноле

Корија, који физички веома личи славном холивудском глумцу Џиму Керију, присетио се догађаја са Олимпијских игара у Токију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Са Нолетом имам јако добру причу из Токија. Зато што сам га питао за селфи у Београду, а он је постао виралан. Он је то објавио на свом Инстаграму, свом личном Инстаграму, фотографију са мном, и почео сам од тада да га поздрављам на сваком турниру.

- Сваки пут кад га видим морам да му честитам, јер он увек нешто освоји - рекао је уз осмех свих у студију, а затим је описао анегдоту са Олимпијских игара.

- И добро, били смо у Токију и ушао сам у свлачионицу са Франом Серундолом и Андресом Молтенијем. Ушли смо у свлачионицу и тамо је био Ђоковић и остварили смо визуелни контакт. Наравно да ми није пало на памет да одем до њега, али онда је почео да прелази свлачионицу и да иде у мом правцу, према мени, можете ли веровати?

- Шалиш се? - питао је један од водитеља, али је Корија наставио.

- Не! Долази до мене и каже ми: "Пријатељу мој! Је л' све у реду?''

Корија је на то узвратио загрљајем и честиткама.

- "Ноле, пријатељу. Честитам''. Зато што је управо освојио Вимблдон - описао је аргентински тенисер, који је касније направио шалу са својим пријатељима који су били у свлачионици.

- Новак се поздравио и отишао, А ја сам пријатељима рекао: "Овај Ноле. Тако је захтеван!" - рекао је са сузама радосницама на лицу, док су сви у студију "попадали" од смеха.

Открио је Корија на крају и какво је мишљење других играча о Новаку.

- Када играчи долазе овамо на Челенџере, или у Акапулко и Лос Кабос, чуо сам их како причају такве приче новинарима. Како су били стидљиви и нервозни што су упознали Новака и колико је он срдачан и како их је натерао да се осећају опуштено.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)