ГАРОС ИЗБЛИЗА: Све за Нолетов осмех

Г. Ч.

11. 06. 2021. у 22:12

ПАКИНАМ је из Египта. Сан ове 22-годишње студенткиње телекомуникација био је да се бар једном нађе у близни свог идола Новака Ђоковића.

ГАРОС ИЗБЛИЗА: Све за Нолетов осмех

ФОТО: Г. Чворовић

Од 11. године живи за сваки његов меч.

Сан је постао јава када је пре три године дошла на студије у Лион. О остварењу снова, у седам етапа, да уживо види Новака, говорила је преко светске студентске мреже Тед-икс-Инса коју прати 30 милиона људи. Сваки тренутак, кад је Новак у Паризу, искористи да дође на његов тренинг. Набави с тешком муком улазницу за Ролан Гарос, па стрпљиво чека. Ако се не појави, ником ништа. Изађе, па оде пред помоћне терене "Жан Буен".

Једном је, каже, чекала шест сати. Чека, по сунцу, киши, ветру. Све за један осмех, нови аутограм, фотографију. Поклонила му је оригинални папирус с жељама да оствари нове победе.

Ових дана, чекала га је да му преда нове карте за његову омиљену игру Уно. Блиста, кад се појави. Одушевило је када је недавно у новој египатској ТВ серији, сниманој пре годину дана у Србији, препознала крајолике наше земље. Огромна јој је жеља да једном посети Србију. Члан је групе љубитеља Новака Ђоковића преко "Инстаграма" с преко 60.000 чланова. Тако је, на даљину, стекла многе пријатеље из наше земље.

Волела би да ово прочитају. Са собом носи колаж у који су с љубављу уграђени заставе Србије и Египта, Новак како љуби пехар и речи подршке. Свој колаж, сличне садржине, поред ње, чврсто у рукама држи и двадесетогодишња францускиња Амели. Неколико година старија Фердавес, пореклом из Туниса, лекар у Хитној помоћи у Паризу, каже да има много више стреса на Новаком мечу него на дежурству. Тужне кад изгуби, пресрећне кад победи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)