ШУМАХЕР УСКОРО У ЈАВНОСТИ: Свет ће сазнати у каквом је стању легенда Формуле 1

Г. КЕЛИЋ

10. 04. 2021. у 20:08

СВЕТ ће поново видети лик Михаела Шумахера.

ШУМАХЕР УСКОРО У ЈАВНОСТИ: Свет ће сазнати у каквом је стању легенда Формуле 1

ФОТО: АП

Легендарни седмоструки шампиона Формуле 1, који је пре осам година доживео стравичну несрећу на скијању, требало би да се нађе у новом документарном филму који ће садржати до сада невиђене снимке после незгоде и говорити о његовој борби након тешке повреде мозга која је његов живот претворила у сенку и пуко преживљавање.

Породица славног Немца је дала пристанак и отворила врата свог дома. Иначе, у документарцу, чија је премијера више пута одлагана због пандемије короне, вођени су разговори са његовом супругом Корином, сином Миком (који ове године вози за екипу Хас у Ф1), ћерком Ђином-Мари и оцем Ролфом.

Шта је био разлог Шумахерове породице да пристане на снимање једног оваквог филма није до краја јасно, тим пре што се о стању бившег возача јако мало знало и његов опоравак је свих ових година био обавијен велом тајне. Такође, супруга Корина је одскоро решила да за шест милиона евра прода породично имање које се налази крај Женевског језера и простире се на два хектара земље. Један од разлога за то јесте и чињеница да су трошкови здравствене неге изузетно скупи и зато породица изузетно води рачуна о финансијској ситуацији.

Подсећамо, Михаел Шумахер је 29. децембра 2013. године на скијању у француским Алпима доживео несрећу када је главом ударио у камен и претрпео оштећење мозга, након чега је упао у кому. Из коме је изашао у јуну 2014. и од тада се готово ништа не зна о његовом здравственом стању.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)