РОСИЋ: Тимским радом да се врати Звездин шампионски имиџ

Novosti online

10. 04. 2021. у 12:38

МОЈА визија што се тиче спорта, и посла генерално, увек је шампионска. Волео бих да наш пројекат траје и да Звезду вратимо на шампионски пут, изјавио је нови генерални директор Одбојкашког клуба Црвена звезда Никола Росић.

РОСИЋ: Тимским радом да се врати Звездин шампионски имиџ

Фото: Н.Параушић

Некадашњи трофејни репрезентазивац у разговору за клупски сајт истакао је да је први циљ нове Управе да клуб оздрави економски, постане стабилан, да преброди финансијске проблеме и да сваки запослени, сваки играч, свако ко представља Црвену звезду схвати величину и тежину грба.

- Сви морамо да будемо један тим како бисмо испунили циљеве. Да креирамо победнички менталитет и шампионске амбиције како бисмо вратили Звезди имиџ. Обавезује нас велико име и велика традиција. Одбојкашки клуб Црвена звезда је власник 75 трофеја и наша обавеза је да наставимо тим путем - рекао је Росић.

Како је навео, свом снагом и енергијом ће се посветити омладинској школи.

- То је здрава основа, база и ослонац, покретач сваког врхунског клуба. То је моја идеја и даћу све од себе, као и моји сарадници, да то и направим. Желимо да направимо фабрику играча, што је Црвена звезда и била. И то је јако важно за мене. У освајању европске титуле наше женске репрезентације 2019. године учествовало је седам девојака које су биле део Звездиног система. Звезда је много дала одбојци, створила је велики број репрезентативаца, и право је време да почнемо да стварамо нове асове - поручио је Росић.

Он је захвалио Влади Србије, Министарству омладине и спорта, граду Београду и Одбојкашком савезу Србије на великој подршци и помоћи која је омогућила значајна финансијска средства клубовима у овој тешкој ситуацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)