ВЕЋ ПРИЈАВЉЕНЕ 24 ЕКИПЕ ОД МАКСИМАЛНИХ 25: Велико интересовање за учествовање на бициклистичкој трци Београд - Бањалука (ФОТО)

С.М.

21. 03. 2021. у 17:04

ЗА учествовање на 15 издању бициклисрићчке трке Беопград- Бнањалука влада велико интересовање. На најновији списак екипа, сад се налазе 24 екипе а лимит је 25 екипа или 175 такмичара!

ВЕЋ ПРИЈАВЉЕНЕ 24 ЕКИПЕ ОД МАКСИМАЛНИХ 25: Велико интересовање за учествовање на бициклистичкој трци Београд - Бањалука (ФОТО)

ФОТО: Новости

- Можемо бити поносни, да су тренутно 24 екипе на листи. Спортски директор ће одлучити која ће се од екипа из сиве зоне наћи на званичној листи, поручили су организатори за Новости.

Иначе познато је и да ће пошлогодишњи победник Јакуб Качмарек ове године имати стартни број 1 на традиционалној бициклистичкој трци “Београд – Бањалука”.

Пољак, који вози за екипу Mazowsze Serce Polski, прошле године је тријумфовао у времену 13:36.57 часова, а био је 18 секунди бржи од Шпанца Мартија Маркеза.

- Наступ на трци “Београд – Бањалука” за мене је било сјајно искуство. Веома сам узбуђен што ћу имати прилику да и ове године наступим на трци. Прошлогодишња победа је била мој животни успех и верујем да ћу моћи да га поновим, рекао је Качмарек, који је похвалио организацију трке.

ФОТО: Новости

Подсећања ради 15. издање трке “Београд – Бањалука” биће вожено од 22. до 25. априла. За сада су познато да трка иде од Београд па даље Шабац, Обреновац, Бијељина, Власеница а организатори су у преговорима са Приједором, Прњавором и Добојем за старт посоледње етапе чији је циљ Бањалука.

Иначе Вечерње Новости су један од медијски спонзора трке “црвена мајица” носи име Новости.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)