ОДЈЕКНУЛА БОМБА: Том Брејди потписао нови уговор, најбољи свих времена се не предаје

Novosti online

12. 03. 2021. у 17:36

Легендарни ас веран Тампа Беју. Играће и после 45 године, минимум још две сезоне у тиму с Флориде.

ОДЈЕКНУЛА БОМБА: Том Брејди потписао нови уговор, најбољи свих времена се не предаје

ФОТО: АП

Пристао је на нови параф како би оставио довољно новца у "селери кепу". Уштедио Баканирсима 19.000.000 долара за наредну сезону

Он је прошле године потписао двогдишњи уговор вредан 50.000.000 долара на две године, плус бонуси који моги да оду до 59.000.0000. То значи да ће и после 45 године да буде на терену. У августу пуни 44, па га овај нови уговор задржава на Флроиди годину дана дуже од превиђеног уговора. Он остаје

Да би уштедио Баканирсима у "селери кепу" он је потписао нови уговор, оставио франшизи са Флориде чак 19.000.000 долара слободан новац за наредну сезону, како јавља добро обавештни НФЛ инсајдер Адам Шефтер.

И даље није познато колико ће Брејди да добије новим уговор, али амерички медији јављају да није тражио повећање. Он је и претходних година увек играо за мање новца како би имао респектабилан тим кадар да се бори за шампионски прстен.

Брејди је био МВП Супербоула у коме је бацио три тачдаун паса, два ка пријатељу и дугогодишњем саборцу из Њу Ингланда Робу Горнковског који се вратио из пензије како би играо са најбљем играчем у историји НФЛ-а. Један тачдаун у финишу друге четвртине ухватио је Антонио Браун. У том великом финалу пре нешто више од месец дана бриљирала је одбрана Бакнирса која је зауставила Патрика Махомса.

(Моцарт спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)