МЕКГРЕГОР ПОНОВО ПРЕТИ: Васо Бакочевић верује Ирцу, а ево шта очекује од УФЦ спектакла (ВИДЕО)

Промо

23. 01. 2021. у 16:00

НОЋ између суботе и недеље доноси нам још један УФЦ спектакл!

МЕКГРЕГОР ПОНОВО ПРЕТИ: Васо Бакочевић верује Ирцу, а ево шта очекује од УФЦ спектакла (ВИДЕО)

ФОТО: Промо

Сви ви који сте жељни квалитетних борби, много напетих и неизвесних рунди, уз незаобилазну дозу адреналина – спремите се, јер вас ноћас управо то и чека.

Организатори УФЦ 257 приредбе, која ће се одржати у Абу Дабију, потрудили су се да изаберу више него квалитетне борбе, како у мушкој, тако и у женској конкуренцији. Ипак, оно што ће привући највише пажње свакако је велики повратак најплаћенијиег ММА борца у историји, и борба Конора Мекгрегора и Дастина Поаријеа.

ФОТО: промо

Славног Ирца нисмо гледали у октагону више од годину дана, нема сумње да нам је недостајао, а уверени смо да ће нас и овог пута одушевити.

Обећао је Мекгрегор да ће Дастина нокаутирати за само 60 секунди, али љубитељи борби се ипак надају да ће меч потрајати мало дуже.

Ако сте у дилеми на кога да "ставите паре", један од најбољих домаћих бораца, Васо Бакочевић, има предлог.

- Једва чекам суботу, па нека буде шта год хоће! Само нек се бију... Надам се да се неће испунити Конорова претња да ће га нокаутирати за 60 секунди, хоћу пет рунди велике борбе – рекао је Васо у разговору за Меридиан Спорт.

Осим тога, Меридиан и Васо су искористили прилику и за један хумани потез. Наиме, Бакочевић је одиграо хуманитарни тикет, а ево какве су његове прогнозе:

ФОТО: Промо

Ове ноћи имаћемо прилику да гледамо и Дена Хукера против Мајкла Чендлера, Марину Родригез против Аманде Рибас, Мета Фреволу и Отмана Азаитара, као и Џоану Калдервуд против Џесике Еј.

Прошло је већ неко време од повлачења Хабиба Нурмагомедова, али он је и даље у центру пажње. Чак, круже приче да ће се вратити у октагон.

- Па, шта ће него да се врати?! Мислим да он њих "спрда" само, као "не да ми мама". Дајте му 100 милиона, па ће да се врати - уверен је Бакочевић.

Па, ко зна, можда ћемо ускоро "играти" и на Нурмагомедова, али до тада ћемо уживати у Мекгрегору и другим сјајним борцима.

Уз то Меридиан вам поклања и 1.500 ДИНАРА за клађење БЕЗ УСЛОВА, а УФЦ је фантастична прилика да окушате срећу.

А, о чему су све поразговарали Васо Бакочевић и Меридиан погледајте у наставку:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)