СРПСКИ УФЦ БОРАЦ БРУТАЛНО НОКАУТИРАН: Тодоровић већ у првој рунди пао као покошен (ВИДЕО)

Новости онлине

17. 01. 2021. у 08:44

СРПСКИ УФЦ БОРАЦ БРУТАЛНО НОКАУТИРАН: Тодоровић већ у првој рунди пао као покошен (ВИДЕО)

Фото архива ВН

СРПСКИ УФЦ борац Душко "Тандер" Тодоровић поражен је од Пунахелеа Соријана у првом мечу средњетешке категорије догађаја "Холовеј против Катара" у Абу Дабију.

Тодоровић је у овај меч ушао са скором од 10 победа, од чега је шест забележио нокаутом, док је његов ривал, 28-годишњи момак са Хаваја, до сада у УФЦ-у имао седам тријумфа на исто толико мечева.

Соријано је од самог почетка ушао агресивније, али није било погодака све до 3:20 пре краја прве рунде, када је Соријано успео да искористи тренутак непажње и зада Тодоровићу ударац левом руком у браду.

Остао је упркос ударцу Тодоровић на ногама, успео у наредном периоду да ескивира неколико снажних удараца Хавајца, али не и на 1:33, када је још један директ Соријана завршио на Тодоровићевој бради.

Недуго потом Соријано је везао још два ударца, и том приликом избио Тодоровићу заштитну гуму за зубе из уста, што је дало времена за благи предах Тодоровићу, али је борба потрајала још двадесетак секунди, када је, на 12 секунди пре истека петоминутне рунде, Соријано још једном успео да погоди српског борца, након чега се он поново нашао на поду, па је судија одлучио да прекине меч.

“Ако ништа бар и даље имам једну нулу. Шта да се ради, такав је спорт. Нисам испоштовао спремљену тактику, једноставно, противник је био бољи и заслужно је победио и на томе му честитам! Хвала свима на лепим порукама и подршци!Сада остаје да се грешке исправе на тренингу и то је то, Идемо даље”, поручио је Тодоровић.

Још један спектакуларан меч смо видели у коме су актери били Рус и Американац.

Бивши УФЦ-ов борац Ерик Спајсли брутално је нокаутиран у првој рунди

Американац је у првом наступу после одласка из УФЦ-а без свести остао након свега 55 секунди борбе, а заслужан за његов пораз био је познати руски ударач Ринат Факхретдинов, који је скор 18:1.

Русу није било потребно много времена да патосира Американци, који је пао као покошен, а судија је зауставио Ерика да га тотално дотуче.

Спајсли је као УФЦ-ов борац уписао две победе и пет пораза, а последњи меч под окриљем најуспешније ММА промоције имао је у јуну 2019. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)